Aigües de Manresa presenta el projecte “Sostenibilitat en el Cicle de l’Aigua” a més de 500 experts del sector

31/05/2024 | Notícies

Els dies 29 i 30 de maig s’han portat a terme les primeres jornades estatals sobre el Perte de Digitalització del Cicle de l’Aigua a Avilés, Astúries

L’Esther Costa, directora d’operacions d’Aigües de Manresa, va presentar davant d’un auditori ple d’experts del sector de l’Aigua, el projecte “Sostenibilitat en el Cicle de l’Aigua. Un projecte de digitalització i transformació del territori”, un dels 30 seleccionats pel Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico com a receptor dels Fons Europeus NextGenerationEU a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

La presentació va tenir lloc durant la primera taula de la segona jornada, dedicada als projectes en execució de la primera convocatòria i entre els quals hi havia Aquaourense Sociedade Provincial de Augas e Medio Ambiente amb el projecte OU-INTELIGENTE: PROVINCIA DEL AGUA, el Consorcio para la gestión de Servicios medioambientales de la diputación de Badajoz PROMEDIO, amb el projecte DIGITALIZACIÓN DEL CICLO COMPLETO DEL AGUA DE PEQUEÑOS MUNICIPIOS EN ZONAS RURALES DE LA PROVINCIA DE BADAJOZ. DIGI2RURAL, l’ Agrupación de Aguas de Valencia S.A., Aigües de Sagunt S.A., Empresa Mixta Municipal de Abastecimientos y Servicios de Calpe, S.A; Actuaciones Ambientals Integrals S.L., Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla, S.A.; Global Omnium Inversiones, S.L. y Ajuntament de Miramar amb el projecte DIGITAMED – DIGITALIZACIÓN DEL CICLO URBANO DEL AGUA EN MUNICIPIOS DEL ARCO MEDITERRÁNEO i, l’Empresa Metropolitana de Abastecimiento y Saneamiento de Sevilla, S.A. amb el projecte EL EMBALSE DIGITAL 5.0: LA TRANSFORMACIÓN DIGITAL DE EMASESA

La Jornada es pot recuperar en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=WVEiNWyTa6w

Aquesta jornada, organitzada pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i el Govern del Principat d’Astúries, a través de la Conselleria de Transició Ecològica, Indústria i Desenvolupament Econòmic, ha comptat també amb la col·laboració de l’ajuntament d’Avilés i del Consorci d’Aigües d’Astúries (CADASA).

A la jornada es van donar a conèixer els projectes de digitalització desenvolupats fins ara, tant en digitalització interna de les administracions hidràuliques com de digitalització del cicle urbà de l’aigua, a través de diferents exposicions i taules de treball.      

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

Aviso de cookies

Current page

Child settings

WP info