Participem a la 14a Jornada Tècnica de l’ASAC

23/05/2024 | Notícies

Ahir, l’Antoni Ventura Ribal, gerent d’Aigües Manresa, va estar a la 14a jornada tècnica de l’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya (ASAC) per a presentar “Sostenibilitat en el cicle de l’aigua. Un projecte de digitalització i transformació del territori”, finançat amb fons provinents de la Unió Europea – NextGenerationEU en el marc del Pla de Recueperació, Transformació i Resiliència (PRTR), concedits pel Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

En aquest bloc sobre Projectes de digitalització del Cicle de l’Aigua, també hi van participar Joana Tobella Brunet, , directora d’innovació d’Aigües de Barcelona, per presentar el projecte RESSONA, i Albert Sola, gerent del Consorci Besós Tordera, qui ha presentat el projecte PAITIDA.

La 14a Jornada Tècnica de l’ASAC és el punt de trobada d’experts, professionals i agents implicats en la gestió de l’aigua per compartir coneixements, experiències i solucions en l’àmbit de la innovació que puguin contribuir a avançar en la resiliència hídrica dels municipis i en l’impuls del seu desenvolupament econòmic i social.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

Aviso de cookies

Current page

Child settings

WP info