Participem a l’acte oportunitats dels Fons Europeus a la Catalunya central

22/03/2024 | Notícies

La titular d’Acció Exterior i Unió Europea ha participat en un acte a Manresa, a la Delegació del Govern a la Catalunya Central, sobre les oportunitats dels fons europeus a la vegueria, amb benvinguda de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy. Durant l’acte, el director del CTFC, Antoni Trasobares, i el gerent d’Aigües de Manresa, Antoni Ventura, han explicat la seva experiència com a beneficiaris de fons europeus. En la seva intervenció, Ventura ha assegurat que, en el procés d’obtenció de Fons Next Generation, es van sentir “molt acompanyats” per la Generalitat.

La consellera Serret ha fet la clausura de l’acte, recordant què pot oferir el Departament d’Acció Exterior i Unió Europea al món local i, especialment, el catàleg de serveis que faciliten la internacionalització del món local.

Aquesta ha estat la tercera visita del cicle “Europa sobre el terreny”, amb el qual el Govern vol apropar l’impacte de les polítiques de la Unió Europea a la ciutadania, especialment dels fons europeus, i que va començar el mes de febrer a Vilafranca del Penedès i ja ha passat per Tarragona i, avui, per Solsona i Manresa.

A la Catalunya central, l’impacte dels fons Next Generation ha estat de gairebé 138 milions d’euros, la majoria al Bages i Osona, seguides del Solsonès. Pel que fa als fons europeus competitius o de gestió directa per part de la Comissió Europea, l’impacte a la vegueria ha estat de més de 35 milions d’euros del 2014 al 2021.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

Aviso de cookies

Current page

Child settings

WP info